Serviceeftersyn på alle bilmærker

Hos Bjødstrup Autoværksted udfører vi service og reparation på alle vogntyper og modeller. 

Alle service bliver udført efter fabrikantens anvisninger og krav, uden at du mister fabriksgarantien.​

Dæk

Trænger bilen til nye dæk, eller måske blot en afbalancering eller lapning, så klarer vi det hurtigt og enkelt mens du venter. Gode kvalitetsdæk kan give din bil bedre vejgreb, bedre brændstoføkonomi og mindre dækstøj. Husk, dine dæk er den eneste kontaktflade din bil har med vejen, så det er vigtigt at de altid er i orden. Vi kontrollerer altid dine dæk i forbindelse med serviceeftersyn på din bil.

Bremser

Vi kontrollerer bremseevne på bremsestand, smører eller udskifter, så din bil igen bremser som ny. Vi anbefaer, at få efterset og renset dine bremser jævnlig og kontrolleret belægningen på bremseklodser og bremsebakker, så de ikke slider unødigt på bremserskiver og bremsetromler.

Vi udfører ofte reparation af bremser, hvilket vi er dygtige og hurtige til. For dig betyder det billig reparation eller udskiftning af bremser, uden at det går ud over kvaliteten eller sikkerheden. Vi kontrollerer altid dine bremser i forbindelse med serviceeftersyn på din bil.

Undervogn

Din undervogn er mindst lige så vigtig som dine dæk og bremser, og du bør sikre at både støddæmpere, fjedre og kræningsstabilisatorer / bøsninger er i orden. Vi gennemgår altid din undervogn i forbindelse med service.

Tandrem

Motorens tandrem er en vital del, der altid bør skiftes inden for fabrikantens foreskrevne km / periode. Skiftes den ikke i tide kan den i værste tilfælde knække med motorhaveri, og en dyr reparation til følge.

Olieskift

Motorolien smører din motors bevægelige dele, og sørger for at din motor yder optimalt, selv efter mange km. Skiftes olien ikke efter fabrikantens foreskrifter kan det medføre øget slid på motoren. 

Du bør jævntligt kontrollere oliestand og efterfylde om nødvendigt. For lave oliestand eller manglende olie kan i værste tilfælde ødelægge din bils motor.

Aircondition / Klimaanlæg

Vi kontrollerer og efterfylder om nødvendigt din bils aircondition eller klimaanlæg, ligesom vi kan behandle dårligt lugt fra anlægget. Trænger dit klimaanlæg til en efterfyldning kan det også skyldes en utæthed i systemet. Her kan vi med sporvæske finde hullet og reparere, hurtigt og effektivt.

Klar til syn

Skal bilen synes, så kan vi klare alle reperationer og evt. rustarbejde, så din bil kan synes. Vi kan også klare selve synet for dig.

​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT & ÅBNINGSTIDER

Gl. Hovedvej 8, Bjødstrup
8410 Rønde

Tlf.: 86 37 30 42
E-mail: bjodstrup-auto@tdcadsl.dk

Man - Fre: 07:30 - 16:00
Lør - Søn: Lukket

MEDLEM AF DBR

https://www.dbr-aarhus.dk/

Om Bjødstrup Auto ApS

​Vi har rigtigt mange års erfaring i bilbranchen, og derfor er vores værktøj altid opdateret med de nyeste teknologier i bilbranchen

kontaktoplysninger

Gl. Hovedvej 8, Bjødstrup, 8410 Rønde

Telefon: 86 37 30 42